Следва

Red Satin

Bonjour, Bella du Jour!

null

All fashion преди 5 години

За да отпразнуват края на един наистина запомнящ се моден месец, оставил ни развълнувани и меко казано треперещи от емоции, от американския Vogue раждат интересна концепция.


В колаборация с не кой да е, а самата Бела Хадид, креативните сили в лицето на модния редактор Джордан Бикам и режисьора Гордън вон Стайнър създават приятни за гледане кратки видеа, в които в хайлайт се превръщат част от най-добрите дизайнерски колекции, показани в Париж.

С няколко бързи, но много добри пози, Бела разхожда последните дизайни на Клеър Уайт Келър за Givenchy, Демна Гвасалия за Balenciaga, Сара Бъртън за Alexander McQueen, Жулиен Досена за Paco Rabanne, Оливие за Balmain, както и, разбира се, Карл Лагерфелд за Chanel>>>

В поза, отдаваща почит на вечната Марела Анели, Бела показва творението на Клеър Уайт Келър, която се фокусира върху идеята за наследството в модата, ценностите и майсторството. Забележителната шапка пък е дело на Кристел Коше за Koche.

Разкошната цикламена рокля от копринена тафта е дело на Сара Бъртън за McQueen, а впечатляващата конструкция е постигната по сложен начин, работейки с едно единствено парче плат. 

Панталоните са също така и ботуши, а топът е всъщност боди. Пайетите са абсолютно задължителни, поне според грузинеца Демна Гвасалия за Balenciaga.


Фина женственост, разгледана през прочита на модерния в момента максимализъм, или иначе казано Жулиен Досена за Paco Rabanne. 

Пижамата е уместен избор за вечерно облекло, особено ако е Balmain, а в основата стоят прозрачната коприна и многото пера.

 
Последното дефиле за месеца бе това на Chanel, а Бела, подобно на по-голямата част от модния свят, не закъснява да отдаде почит. В безупречен тейлъринг от дюшес сатен, красавицата разхожда още богати перлени бижута върху голата си кожа, а на заден фон е иконичната на Chanel локация Grand Palais...

More All fashion