Следва

Този ясен обект на желанието: Малка Френска Тайна

Blond Alert: "Скандинавско" русо ОТНОВО!

русо, по-русо, скандинавско...

Hair преди 5 години

Ако трябва да посочим една единствена бюти тенденция, която силно ни вълнува този сезон, и с голямо удоволствие бихме изпробвали лично, то това ще е "скандинавското" русо. Въпросният рус и много специфичен оттенък трупа голяма популярност в Instagram и съответно в бюти салоните в големите европейски столици.

По отношение на трендовете при блондинките, последните няколко сезона минаха под влиянието на студените и дори сиви гами, докато Пролет/Лято 2019-та предполага по-топъл прочит, макар и промяната да е много деликатна.

Така нареченото "скандинавско" русо е всъщност тон, който момичетата от Дания, Норвегия и Швеция по принцип разхождат - независимо дали е естествено придобит, или с малко помощ от коафьора. А отличителните белези са много светлият цвят и кремавият, наподобяващ масло нюанс. Хариет Мълдун, известна с висшия си пилотаж в коафьорството в Лондон, споделя, че желаният цвят всъщност не е толкова труден за придобиване - достатъчно е да се смесят равни части топли и студени тонове при боядисване.

Десетките добри примери пък, в лицата на скандинавските модни момичета, а и не само - Карли Клос, Саша Лус, Попи Делевин и още много други, затвърждават мислите ни, че скорошната визитация на салона е от първа необходимост>>
















More Hair