Следва

Пол Съридж се отказва от Cavalli

Стил урок на седмицата: Какво и как носим от миналия сезон в настоящия

Тенденциите се въртят като постоянна тема на разговор в нашата Редакция, наред с неспирните шопинг пориви, които запълват времето ни от сутрин до вечер...

All fashion преди 5 години

Освен всички планове, които неуморно правим по отношение на това какво ще облечем и какво ще си купим, с доза задоволство отбелязваме, че част от находките, добити през миналия  пролетен сезон, важат с пълна сила и през настоящия за 2019-та.



С облекчение изреждаме страхотните и без това елементи, които спокойно можем да продължим да носим, защото категорично продължават да заемат все така важен дял от трендовете за сезона по един или друг начин, независимо дали в ролята си на незаменим бейсик елемент, или просто важен като акцент аксесоар:



White Jeans
Белите джинси представляват чудесно стайлинг решение не само за летния сезон, но и най вече за пролетния, защото правят преминаването от сезон в сезон по-плавно при съчетаване с все още необходимите пуловери и сандали на висок ток например. А след бърза справка установяваме, че и френските момичета не могат да се разделят с тях, разхождайки ги,  разбира се, със задължителния бежов тренч.

Logomania
Тенденцията, която подчини цялата 2018-та на себе си, продължава да се радва на голям успех и днес, а влиянието отдаваме предимно на винтидж дизайнерските чанти от 90-те, присъстващи в Instagram профилите на всички модни момичета. Освен тях дизайнерските приумици могат да бъдат видени и върху чорапогащници, якета и бански костюми...

Тhe Basket bag
Бяхме убедени, че плетената и много френска чанта изживя своя момент през изминалите две лета, но за новия сезон тя продължава да присъства усилено както в селекциите на големите бутици от среден и висок клас, така и в нашите гардероби. Носим я всякак, надали има аутфит, който не може да понесе неглиже ретро естетиката й.



Barely there sandals
Любимият чифт на лято 2019-та се радва на голям успех, пазаруваме и четем в подробности тук, но всъщност, ако трябва да бъдем точни, той налага естетиката си от миналия топъл сезон насам, благодарение на страхотния чифт на The Row, на който днес всички подражават.

The Oversized Blazer
Приятно издължен, поне с номер по-голям от необходимото и пожелателно с двуредно закопчаване, големият блейзър е неизменна част и от този моден сезон. Пък и честно да си признаем, не бихме могли да си представим вече живота без него. Подобно на плетената чанта, и той подлежи на безброй интерпретации. Ако ежедневната go-to визия безспорно се  благоприятства от присъствието му, то същото важи и за дискотечното мини, върху което елегантно го намятаме.



Leopard prints
Леопардовите принтове радваха с присъствие 2018-та, но за настоящия вече сезон се завръщат още по-категорично. Стилистиката им е дотолкова осезаема, че те намират своето обособено място сред Големите Тенденции за сезона. Подобно на почти всеки прочит в актуалното в момента, и при тяхната стилизация максимализмът се отнася с пълна сила, затова ги носим като рокли, поли, якета и панталони, понякога дори съчетани заедно.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.