Следва

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Елена

Този ясен обект на желанието: Малка Френска Тайна

Мислиш, че е Photoshop, обаче не е... 

Body преди 5 години

В "прегръдката" сме на тези топло-студени, така присъщи за междусезонието, дни, в които отчаяно искаш да се разсъблечеш, но портокаловата кожа, загубата на стегнатост, задържането на вода категорично ти пречат, защото цепката на асиметричната тренди пола показва детайлите и до най-малкия.

Белезникавост, несъвършенства по кожата, целулит - всички сме от тези жени, които преживяват до болка драматично всичко по-горе и сме във вечното търсене на онзи свещен продукт, който ще направи дните между сезоните по-лесни, приятни и гладки. Признаваме, че въпреки че има много продукти с ефекта на Photoshop и специфични машини за премахване на портокаловата кожа, в крайна сметка намираме тайната, която ни накара да се разсъблечем още в края на март, в класическа аптека и със сигурност това изигра крайъгълен камък в нашата бюти история.

Въпросният продукт е един от най-големите, обожаван от французите, нашите парижки любовници. Наричаме го BODY-SLIM или с цялото му име и фамилия: Lierac Body Slim Concentré Cryoactif. Крем, който ни позволява да преодолеем целулита, инкрустиран от студа! Програмата за отслабване, която възпроизвежда ефектите на криолиполизата за видимо избледняване на придобитата през студените месеци портокалова кожа. Кълнем се в него и обещаваме, че наистина първите резултати са видими буквално след дни.

Този класик не само влюбва от веднъж, а и наистина е култов продукт за много известни личности /списъкът му е дълъг и включва имена като Роузи Хънтингтън-Уайтли, Кейт Бекинсейл и Гуинет Полтроу, които претендират, че тяхното тайно оръжие срещу целулита/.

И, разбира се, в допълнение към добрия незабавен ефект на кожата, който носи, Body-Slim на Lierac има и друго добро допълнение: Приготвя се от активен кофеинов комплекс за увеличаване на обезвреждането на мазнини, нова безпрецендентна съставка Pro-Irisine за насърчаване на изгарянето на съхраняваните мазнини и за намаляване на съхранението и си има специална WTB система, която превръща белите мастни клетки за съхранение в мазнини. Текстурата на розовия гел с незабавен изстудяващ ефект допринася за ефективността на отслабване, а хиалуроновата киселина предлага съблазнителен изглаждащ и хидратиращ ефект, с цветен аромат на ирис, роза и жасмин, който омагьосва сетивата.



Знаем, че нашият BODY-SLIM от Lierac е напълно съвършен и единствен, перфектният ни малък съюзник срещу премахване на целулита, но също така, добре знаем и че перфектната фигура и постигането й се нуждаят от съвети за въпросното извайване и добро физическо здраве. Обръщаме се към уелнес посланика Мария Карабойкова от любимите ни ATAMA Wellness Club, където тренирахме в бъдещето с Xbody, за да ни издаде пет дребни, но много съществени трика, за да успеем колкото се може по-бързо да се чувстваме перфектни в новия си тигров бански.

1. Прием на достатъчно вода - поне 2 литра на ден - спомага с борбата с целулита и свалянето на килограми.

2. Намаляването/спирането на алкохола много добре влияе на кожата и линията, защото е предимно захар.

3. Избягването на въглехидрати след 18ч. вечерта помага за по-добър сън и не натрупва излишни запаси, които тялото да трябва да гори, съответно намаля теглото.

4. Редовни тренировки с тежести - противно на очакванията на повечето жени, тежестите оформят хармонично мускулите и свиват мерките на тялото.

5. Достатъчно време за почивка, за да се възстановява тялото и да може да функционира правилно, без да се претоварва сърцето.

А що се отнася до тренировките:

1. Клякане с или без тежест - за хубаво дупе през цялата година.

2. Планк на лакти за не по-малко от минута поне 3 серии- за секси коремче.

3. Кофички за стегнати ръце през сезона на тениските 3х15

4. Тичане на безмоторна пътека за поне половин час или бързо ходене- времето е хубаво, добра идея да оставите колата и да походите пеш.

5. Упражнение ‘Superman’ с едновременно повдигане на ръцете и краката, 3х20 за стягане на дупе, крака, кръста и горната част на тялото!

More Body