Този ясен обект на желанието: Малка Френска Тайна

Този ясен обект на желанието: Малка Френска Тайна

Мислиш, че е Photoshop, обаче не е... 

В "прегръдката" сме на тези топло-студени, така присъщи за междусезонието, дни, в които отчаяно искаш да се разсъблечеш, но портокаловата кожа, загубата на стегнатост, задържането на вода категорично ти пречат, защото цепката на асиметричната тренди пола показва детайлите и до най-малкия.

Белезникавост, несъвършенства по кожата, целулит - всички сме от тези жени, които преживяват до болка драматично всичко по-горе и сме във вечното търсене на онзи свещен продукт, който ще направи дните между сезоните по-лесни, приятни и гладки. Признаваме, че въпреки че има много продукти с ефекта на Photoshop и специфични машини за премахване на портокаловата кожа, в крайна сметка намираме тайната, която ни накара да се разсъблечем още в края на март, в класическа аптека и със сигурност това изигра крайъгълен камък в нашата бюти история.

Въпросният продукт е един от най-големите, обожаван от французите, нашите парижки любовници. Наричаме го BODY-SLIM или с цялото му име и фамилия: Lierac Body Slim Concentré Cryoactif. Крем, който ни позволява да преодолеем целулита, инкрустиран от студа! Програмата за отслабване, която възпроизвежда ефектите на криолиполизата за видимо избледняване на придобитата през студените месеци портокалова кожа. Кълнем се в него и обещаваме, че наистина първите резултати са видими буквално след дни.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.