Следва

Ирина Шейк - любителката на чанти

След култовите 180, 93 и 97 идва 270: Новите Nike Air Max

Легендарният Air Max се завръща с новата, 270, много ясна цел, превръщайки се в любимите ни маратонки за всеки ден...

All fashion преди 4 години

90-те години се завърнаха с пълна сила в ежедневието ни: Специфичният стайлинг, най-разнообразните прически и като цяло - цялата винтидж естетика на тези години. Урок, който, за пореден път, много добре научихме: модата е циклична и това означава, че всичко се връща! /да, и ние си запяхме What comes around goes around на Джъстин/.


Nike Air Max 97

Разбира се, завръщането невинаги се случва, едно към едно с това, което си спомняме, понякога се налагат нови тенденции, които са колкото носталгични, толкова и привлекателно иновативни. Именно такъв е и случаят с Nike Air Max - иконичните кецове, които се появиха в края на 80-те години и се популяризираха в началото на 90-те години, и които сега помним с копнеж. Култовата спортна обувка, която по онова време беше истинска революция, се връща към живота - отново толкова легендарна, но пък и футуристично модернистична.

180, 93, 97... поредица от числа, които са определили най-известните маратонки от 90-те години, докато стигнат до новото преиздаване на Air Max 1 и появата на 270 дизайна - вдъхновен от моделите 93 и 180.


Излишно е да казваме, че отдавна тези кецове доминират във всички аспекти на живота ни. Носим ги във фитнес залата, за разходката в парка, в офиса, за вечерята с приятели и дори танцуваме с тях по клубовете в събота вечер. Няма стилистична визия, която да им се противопостави. Новият Air Max се ражда за първи път с много специфична цел: да бъде най-добрата алтернатива за улицата, мислейки повече от всякога за ежедневния ни комфорт.

270 стъпва върху познатите материали и привлича вниманието с уникални акценти, решени в бляскави оттенъци. Нюансите на нощното небе са част от визията на Air Max 270, като горната мрежеста част запазва черния цвят, а задната част на петата и бранд елементите са издържани в спектър от сини тонове. Увеличената air камера се придържа към същия блясък, което превръща маратонките в свежо допълнение към гардероба на всеки sneaker маниак.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден.


Nike Air Max 270 вече са налични в магазините на BUZZ и онлайн  на цена от 299,90 лв.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.