Следва

Ирина Шейк - любителката на чанти

След култовите 180, 93 и 97 идва 270: Новите Nike Air Max

Легендарният Air Max се завръща с новата, 270, много ясна цел, превръщайки се в любимите ни маратонки за всеки ден...

All fashion преди 5 години

90-те години се завърнаха с пълна сила в ежедневието ни: Специфичният стайлинг, най-разнообразните прически и като цяло - цялата винтидж естетика на тези години. Урок, който, за пореден път, много добре научихме: модата е циклична и това означава, че всичко се връща! /да, и ние си запяхме What comes around goes around на Джъстин/.


Nike Air Max 97

Разбира се, завръщането невинаги се случва, едно към едно с това, което си спомняме, понякога се налагат нови тенденции, които са колкото носталгични, толкова и привлекателно иновативни. Именно такъв е и случаят с Nike Air Max - иконичните кецове, които се появиха в края на 80-те години и се популяризираха в началото на 90-те години, и които сега помним с копнеж. Култовата спортна обувка, която по онова време беше истинска революция, се връща към живота - отново толкова легендарна, но пък и футуристично модернистична.

180, 93, 97... поредица от числа, които са определили най-известните маратонки от 90-те години, докато стигнат до новото преиздаване на Air Max 1 и появата на 270 дизайна - вдъхновен от моделите 93 и 180.


Излишно е да казваме, че отдавна тези кецове доминират във всички аспекти на живота ни. Носим ги във фитнес залата, за разходката в парка, в офиса, за вечерята с приятели и дори танцуваме с тях по клубовете в събота вечер. Няма стилистична визия, която да им се противопостави. Новият Air Max се ражда за първи път с много специфична цел: да бъде най-добрата алтернатива за улицата, мислейки повече от всякога за ежедневния ни комфорт.

270 стъпва върху познатите материали и привлича вниманието с уникални акценти, решени в бляскави оттенъци. Нюансите на нощното небе са част от визията на Air Max 270, като горната мрежеста част запазва черния цвят, а задната част на петата и бранд елементите са издържани в спектър от сини тонове. Увеличената air камера се придържа към същия блясък, което превръща маратонките в свежо допълнение към гардероба на всеки sneaker маниак.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден.


Nike Air Max 270 вече са налични в магазините на BUZZ и онлайн  на цена от 299,90 лв.

More All fashion