Следва

We love: Клеър Уайт Келър и първата й Givenchy Kids колекция

Ирина Шейк - любителката на чанти

И какво си носи в чантата световноизвестният модел?

All fashion преди 5 години

Чантата на Tod's - D /ох, много я искаме!/ се рекламира в момента от хубавата рускиня.

Преди нея аксесоарът носят принцесата на Монако - Каролина, Хилари Клинтън и Синди Крауфорд. След нея, твърде вероятно, и ние, и вие, защото Ирина е като магнит за-това-да-поискаш-и-ти.





В рекламата със слогана "Моят живот, чантата!", супер популярната госпожа Брадли Купър демонстрира какво носи в собствената си D. 

More from View Sofia

15-те НАЙ-МОДНИ филма, задължителни за гледане

Movies & TV преди 2 години

Независимо дали става въпрос за биографичен материал за живота на Ив Сен Лоран, първите стъпки в модата на Габриел Шанел, поглед зад кулисите на престижно списание или живота на някой модел, лятото е идеалният момент да се потопим в неортодоксалните истории, същински пищни приказки, от фантастичния, блестящ, неустоим свят на модата      

Истинската история зад „Halston" на Netflix

Movies & TV преди 2 години

Дизайнерът, който превръща ерата на Studio 54 в основоположник на стила десетилетия след края на най-епикурейската епоха в най-новата ни история, е герой в ново, задължително за гледане шоу по Netflix. Ето защо си струва да си припомним какъв е животът на най-бляскавата парти сцена на Ню Йорк?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.