Следва

Истинският джентълмен ухае на медени тютюневи листа, ром и тамян

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Елена

Да си визажист е истинска наслада за сетивата, особено, когато обрисуваш лицето в красива рамка, създадена от луксозен макиаж и професионални движения.

Face преди 5 години



Вярвате или не, най-добре гримира една Везна и всичко това въпреки колебанието кое точно решение е най-подходящо. С четка и makeup инструменти в ръка, обаче, Ели е толкова сигурна в себе си, че крайният резултат е феноменален.

Редовно й ходим на гости в COCO dry bar & more, не само защото обожаваме да слагаме хаштаг #cocoartmakeup към перфектно соанираните си селфита, а защото карамелената брюнетка ни усмихва по най-момичешкия, чист и нежен начин, движейки се като сърна около нас, докато довършва последните детайли в безупречния ни грим.



Ели е искрена: "Аз съм истински представител на зодия Везни. Завърших фризьорство, преминах през маникюр и най-накрая намерих своето място и призвание. Занимавам се с грим от три години, от две съм окичена с титлата СОСО момиче и да си призная - харесва ми! Обичам да споделям свободното си време с мини зоопарка у дома, защото естествено не можах да избера между куче и котка, и си взех и двете."

Но ние искаме да знаем още, не случайно крадем няколко ценни минути, за да я разпитаме за най-съкровените й бюти тайни в редовете по-долу>>>

V.S.: Какво включва стандартната ти бюти рутина?
Eли:
Няма да ви лъжа, че следвам японските бюти стратегии, които са в десет стъпки миене на лице. Сутринта ми започва с 5-10 мин. snooze, след което 50% от времето ми минава под врелия душ… уж мислейки за outfit of the day… излизам без никаква идея. Имам 30 мин., в които да се облека, да направя нещо с косата си, крем с фактор за лице и излизам.

V.S.: Евъргрийн комбинация от грим/прическа, маникюр, с която никога няма да сбъркаме?
Е.:
Според мен си остава класика лек и освежаващ грим, плажни къдрици и нюд нокти. Женственост и нежност в едно.

V.S.: Пет неща в козметичната ти чанта, без които не излизаш, дори навън да има торнадо?
Е.:
Само 5?!? Хм, балсам за устни, крем със защита, спирала, термална вода и телефона ми.

V.S.: Продуктът, към който си развила абсолютна зависимост?
Е.:
Любим продукт, към който меко казано съм пристрастена е хайлайтъра. Щастлива съм, че дойде и неговият момент. Тенденцията на контурирането с матови кремообразни и прахообразни продукти отмина и дойде ред хайлайта да разгърне своята магия. Отново ще скулптурираме и подчертаваме своите черти, но с бронзиращ хайлайт и класическия - озаряващ. Визията става сияйна и жива.

V.S.: От сутрин до вечер най-често във външният си вид променяш?
E.:
Най-честа промяна през деня претърпява моята коса и след това outfit-a.

V.S.: Твоят аромат? 
E.:
Ароматите, които ме привличат са цветя и цитруси.

V.S.: Гримовете, които се хващаш, че ползваш най-често?
E.:
Неразделни продукти от грим колекцията ми са: фон дьо тена, пудрата, спирала, руж и глос.

V.S.: Бюти табуто ти?
E.:
Говорейки за грим и коса за мен граници не съществуват, обичам експериментите. Може би табуто ми е насочено към ноктите - много дълги, шарени и окъпани в камъни.

V.S.: Любима марка?
E.:
Всеки бранд носи свой дух. В грима залагам на не малко, така е и с дрехите, може би само в косата оставам вярна на боите Кидра, с който се запознах идвайки в СОСО.

V.S.: Бърза, лесна и стилна прическа? Как?
E.:
Мисля, че няма по-бърза, практична и красива визия от сплетена коса. Има безброй варианти да бъде направена. Удобен начин да носиш косата си в забързаното ежедневие. Необходима ти е само минута да ги разплетеш и имаш романтични вълни подходящи за малката черна рокля, която ще облечеш за партито довечера.

V.S.: Ти си само цвят..
E.:
Ако съдим по облеклото… черен цвят в 90% от времето, но благодарение на нашата Гери (all time favourite boss lady) започнах не само да заглеждам цветните дрехи и аксесоари, ами смело да ги добавям в гардероба си.

V.S.: В “красотата и на война” съветите, които спазваш/следваш/даваш са?
E.:
Добро сърце и усмихнато лице, няма нищо по-хубаво!



V.S.: Как поддържаш форма?
Е.:
Дълго време се занимавах професионално с плуване, но заради травма прекъснах. След възстановяването вместо да се върна направих завой към бейзбола, което беше шок най-вече за майка ми. В последните години залагам на тичане, дълги разходки и тенис.

V.S.: Любимо място за модни находки?
E.:
Не си падам по "моловата култура" и съм далеч от шопинг разпускането. За градската си визия залагам на българска дизайнерка - Таня Добрева.

V.S.: Бюти гурото ти е?
E.:
Човекът, който ме вдъхновява в грим категория е Jeffrey Steininger-Jeffree Star.


COCO dry bar и Ели са на ул. Николай Хайтов №2, а на ул. Козяк, бл. 112 се намира COCO Nail Academy, новият spot на COCO.

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Сиси


#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Петя

More Face