Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

Вътрешните вълнения и призиви да следваме корените и предците си, да преследваме трудни за дефиниране неща се чувстват по-свещени и красиви от всякога. Иска ни се да открием нови светове, да изживеем неща, от които кръвта ни да закипи, тъкмо навреме за настъпващата пролет. С две думи - иска ни се да летим. Понякога обаче подобни вълнения идват освен с прилив на енергия и желание за случването им, с известна доза страх от неизвестното. Затова започваме да си поставяме граници и окови сами - да си повтаряме, че трябва да се държим здраво стъпили на земята и да не позволяваме мислите ни да се реят из облаците.

Подобен тип терзания действително не са излишни - за да постигнем баланс често се лутаме между две крайности, но накрая резултатът е нещо по средата, умерено и уравновесено решение.

Това ще преживеем накратко и през април, така че разчетете този хороскоп както ви се иска, както сърцето ви подсказва - с отворено съзнание, душевност и възприятия. Вярвайте, че можете да понесете и изживеете само това, което ви е отредено, което сте заслужили. Не се примирявайте с нищо по-малко и изживейте бурната пролет, наситена с приключения - точно както ви се иска!

Хороскоп

Още от Astro