Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през април е нужно да се заредите с търпение и дипломатична нагласа в разговорите или действията си, свързани с финансов документ, договор или други финансови въпроси. Тази тенденция се отнася предимно за отношенията с непознати или с конкретни представители на банки и други финансови институции.

Ще изпитате различни приятни емоции, които ще повлияят на любовта, семейството и въобще дома и всичко свързано с него. Месецът е подходящ за започване на съвместно съжителство или брак.

Избягвайте възраждането на стари проблеми или трудни взаимоотношения, тъй като независимо от това колко различни изглеждат нещата на този етап, все още има голяма вероятност от повторни усложнения.

Април е добър месец за уреждане на различни ангажименти и отговорности, свързани с имуществото или вещите, които са лично ваше или семейно притежание.

Подгответе се (доколкото е възможно) да бъдете изненадани от постъпка/действие на момче или младеж, което първоначално ще приемете с недоверие или в което ще потърсите някакво скрито намерение. Не може да се определи какво ще бъде развитието на ситуацията, просто се уверете, че не сте пристрастни по отношение на реакцията си относно дадения въпрос.

Хороскоп

Още от Astro