Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, ще запомните април с неприятен конфликт с жена, която сериозно ще наруши отношенията ви и може дори да доведе до някакво разделение (в зависимост от естеството на връзката ви).

През април ще имате доброто желание да създавате нови приятелства и познанства, всяко от които има значение за вас или ще дойде с определена цел. Склонни сте да избирате внимателно обкръжението си и нямате никакво намерение да губите времето си с хора, с които нямате какво да си кажете – което е добре най-вече за вас. Фактът, че сте изяснили напълно приоритетите си по отношение на това кой заслужава времето ви и място в живота ви, ще ви донесе само позитиви.

Април ще бъде продуктивен месец, защото чрез нови познати или чрез хората, с които сте влезли в контакт, ще можете да научите много нови неща, да подобрите знанията си или да навлезете в нова ера на развитие.

Очакват ви повече разходи в семейството, което неизбежно ще създаде напрежение сред хората в дома ви и дори възможна обмяна на обвинения - кой колко и за какво харчи.

Бъдете внимателни със събиранията, които ще се случват в дома ви или в непосредствена близост до него, главно с информация, която споделяте или коментирате. Както казва поговорката, и стените имат уши.

Жените над 35-годишна възраст трябва да бъдат много внимателни по отношение на конфликтите, в които участват, тъй като тяхното развитие ще бъде непредсказуемо и може да създаде нежелан и крайно ненужен хаос във важни за вас взаимоотношения.

Хороскоп

Още от Astro