Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, април ще ви зарадва с успех или събитие, свързано с ваш близък, най-вероятно от семейството ви или пък много близък приятел. Ще бъдете изненадани от различни събития или ситуации на работното място, най-вече свързани с нови хора в екипа или с нови клиенти. Подобни неща определено ще имат положителен и благотворен ефект върху вас. През април обаче ще се усещате тъжни или разочаровани от неприятно събитие, свързано с млада жена или дете.

Като цяло, месецът е добър за финансовите ви дела, което не означава, че трябва да харчите неразумно, а по-скоро да използвате наличните ресурси, за да инвестирате в нещо, което е важно за вас.

Любовният ви живот ще бъде точно толкова емоционален и интересен, колкото му позволите да бъде. Развитието на любовна връзка или на брака ще зависи изцяло от вас. Можете да инвестирате много, за да обновите или подобрите връзката си, но може да не правите и нищо, ако сте приели даденото за факт и нямате амбиции да се борите за нещо повече.

Същевременно периодът е подходящ за започване на нова романтична връзка за необвързаните представители на зодиакалния знак.

През април ще възникнат разходи, най-вероятно свързани с плащане, което сте пропуснали може би неволно.

По-младите господа, представители на Водолей, ще имат много силен месец, в който няма да губят времето си само в правене на планове, а и в действие по конкретен, бърз и доста смел начин.

Хороскоп

Още от Astro