Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, през април ще можете да развиете приятно и също толкова полезно ново запознанство или приятелство с млада жена. Нейните знания, съвети, професионален опит или контакти ще ви помогнат и продължават да помагат занапред в бъдеще.

Бъдете много внимателни във финансовите си дела, тъй като ще бъдете уязвими откъм вземането на прибързани решения, допускането на несъзнателни грешки или подписването на договор, който по-късно може да е окаже огромна грешка, някакъв вид измама или причини за загуба.

Някои от вас ще бъдат приятно изненадани от пристигането на нов човек на работното място, който ще окаже много силно влияние върху целия ви екип.

Предстои да получите предложение или полезна информация от човек за текущата ви професионална позиция или възможността за нова работа.

През април ще очаквате събиране или друго приятно събитие, свързано с жена, която може да е ваш роднина или приятел. Много от вас ще отделят време и финансови средства за медицинско лечение, профилактични прегледи, консултации и други действия, свързани със здравето на вашето собствено или друго близко лице.

Не са изключени моментите на тъга или несъответствието в очакванията, които имате за плановете и развитието на близките си. Възможно е отсъствието на такъв човек от дома ви да стане причина за особено негативни настроения.

Господата над 35-годишна възраст ще изживеят неочаквани кариерни събития, които в повечето случаи ще имат благоприятен ефект върху цялостното ви развитие, докато на дамите ще се отдаде възможност за искрена радост от нещо, което са очаквали или за което са работили усилено през последните няколко месеца, а затова и радостта ще бъде толкова силна.

Хороскоп

Още от Astro