Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, през април ще изпитате известно безпокойство около предстоящо пътуване или доза напрежение, свързано със здравен проблем на човек, живеещ далеч от вас. Ако се налага да пътувате, бъдете подготвени за всякакви ситуации и не позволявайте нищо да ви изненада.

Повече от вниманието ви ще отнемат въпроси, свързани с финансови сделки, при които може да се допусне неприятна грешка или пропуск при прибързани действия, а резултатът не би бил никак приятен – съсредоточете се върху подобните дела, защото накрая ще пострадате самите вие. Избягвайте всички форми на хазарт или предложения, свързани с лесно припечелване.

На работното място се съсредоточете върху собствените си задължения, избягвайте да коментирате работата на колегите или надзорниците си, защото някой може да се възползва от това и да ви злепостави.

Този месец очаквате развитието на важно събитие в живота на ваш роднина, който е в процес на промяна на работата или на такава в личния си живот.

Удоволствията, които носи април, също не са никак малко и основно касаят брака, личния ви живот и други изненади, които съдбата ще намери и невъзможен начин да ви донесе.

Любовният ви живот може да преживее своя ренесанс, а на някои ще се отдаде и възможността да възобновят прекъсната връзка или стара, но много страстна любов.

Хороскоп

Още от Astro