Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, през април ще се наложи да намерите дипломатически начин за разрешаване на противоречия с по-млад от вас близък. Има известни различия в плановете и идеите, които реално са еднакво важни и за двете страни и чието решение може би се крие именно в такъв спор.

Ще трябва да планирате добре и предварително разходите, финансовите си задължения или други материални взаимоотношения, за да избегнете надплащане, с което да създадете сами нежелано напрежение в ежедневието си. Месецът е неблагоприятен за съдебни или правни въпроси от финансов характер.

През април ще бъдете изненадани от събитията в училище или на работното място на човек от семейството ви, като ефектът им е по-скоро положителен.

Избягвайте паниката от всякакви новини или коментари, без да сте проверили истинността на информацията. Понякога е нужно да изчакате няколко дни преди събитията да бъдат потвърдени. Научете се да бъдете търпеливи и да имате повече вяра в доброто, а и личното си благосъстояние.

Промени, които по някакъв начин ще повлияят на вашия дом, определено ще бъдат благоприятни, а и ще дадат основа за предстоящи събития, които са за вашето добро.

Април е благоприятен за преместване в нов дом или за изчистване на дома от безполезни предмети. Бъдете внимателни при подписването на документи от финансово естество.

Хороскоп

Още от Astro