Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, през предстоящия месец много от вас ще развият интересни, полезни или обещаващи взаимоотношения с мъж от друг град или държава, от друга националност или религия.

Събитията в живота на млад мъж, ваш близък, ще бъдат причина за събиране или за различни емоционални преживявания.

Любовният живот на една жена ще бъде предмет на коментари и разговори с приятели или роднини, вероятно поради необичайността на случващото се с нея.

В определени ситуации разчитате на помощ от страна на хора, които не познавате или поне не достатъчно, и това може да създаде временно безпокойство, което обаче ще се окаже напразно. Без значение колко странно звучи, този месец ще бъдете много полезни на хора, които не са от кръга ви роднини или близки приятели.

През април избягвайте да се занимавате с важни планове за собственост, особено ако са свързани с някакво наследство или са собственост на ваши роднини. По този начин се застраховате от различни разочарования и несправедливи действия на други хора.

През април някои от вас ще организират и осъществят пътуване с приятели или ще се срещнат с приятели от друго място, които идват да ви посетят.

Жените на 35-годишна възраст, които са неженени, ще имат добър период, за да създадат нова и перспективна връзка.

Хороскоп

Още от Astro