Месечен ХОРОСКОП - Април 2019

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, април ще бъде интересен месец за професионалното ви развитие, независимо дали учите, работите, или имате собствен бизнес. Благоприятно развитие ще имат планове, свързани с вашата кариера, ако работите с други хора (като екип) или с клиенти. Промяна в работата или различни нововъведения могат да се очакват по линия на по-младите представители на този зодиакален знак.

През април ще възникне стресова ситуация в собственото ви семейство, което в някакъв момент ще прерасне в странен или неочакван обрат и ще се завърти така, че в крайна сметка да завърши добре.

Възникването на неочаквано плащане или друга материална ситуация явно ще ви подразни и то не поради материалния си характер (ще трябва да платите нещо допълнително), а поради начина или причината, при които ви е съобщено.

Възможностите за развитие дори ще надскочат предварителните ви планове и идеи, които или сте забравили, или отменили, но сега ще претърпят възраждане и то абсолютно успешно.

Месецът е благоприятен за лечение или терапия, възстановяване след период на по-голям стрес, някаква психическа или физическа травма.

Едно от събитията, които ще със сигурност ще запомните от този месец, ще бъде от финансов характер и най-вероятно ще се отрази благоприятно за дома ви.

Хороскоп

Още от Astro