Следва

Меган пак нарушава традицията: Бебето няма да се роди в St. Mary

Миранда Кер ще става мама за трети път

baby news...

Celebrities преди 5 години

През уикенда Миранда Кер успя да изненада всички с новината, че е бременна за трети път.


Моделът се появи на светско събитие в разкошна рокля в нежно розово, която ясно очертаваше вече доста наедрялото й коремче.


Леки къдрици, червено червило и диаманти допълваха изключително женствената визия на Кер, която получи награда "Икона на красотата" от церемонията Gruner & Jahr Spa Awards в Баден-Баден.

35-годишната австралийка и 28-годишният й съпруг - създателят на Snapchat Евън Шпигел, са в очакване на второто си дете, като обявиха щастливата новина малко преди Миранда да е появи по червения килим:

"Миранда, Евън, Флин и Харт с нетърпение очакват попълнението към семейството", гласи официалното изявление на звездната двойка.

Детето ще е второ за Шпигел и трето за Кер - от брака си с Орландо Блум тя има 8-годишен син. Четири години след развода с актьора, моделът започна да се среща с IT богаташа, а през май 2017-та двойката вдигна романтична сватба. Година по-късно на бял свят се появи и първородният им син Харт.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.