Следва

Този ясен обект на желанието: 40 долара и сме русалки цяло лято

Меган пак нарушава традицията: Бебето няма да се роди в St. Mary

за пореден път...
 

Life преди 5 години

Меган Маркъл е избрала да не ражда в крилото на Линдо, подобно на Кейт Мидълтън, нарушавайки за преден път неписаните кралски традиции, започнати от принцеса Даяна.

Екс актрисата и принц Хари ще посрещнат първородния си наследник всеки момент, терминът на Меган е около края на април или началото на май, не в крилото на Lindo на болницата St Mary в Падингтън, а в родилно отделение по-близо до дома им в Уиндзор.

Кралската двойка съзнава, че има силен обществен интерес, но бебето не е пряк наследник на трона и искат раждането му да е колкото е възможно по-лично.


Запознати издават, че херцогинята на Съсекс се притеснява от усложнения като непланирано цезарово сечение и за разлика от Катрин, не иска да взима участие в така известната кралска фотосесия пост-раждането. Именно и поради тази причина Маркъл категорично отказва да роди в крилото Линдо, където проплакаха принц Джордж, принцеса Шарлот и братчето им принц Луи.

Съпругата на принц Хари иска нормално раждане без да се налага да се соанира в модна и бюти визия веднага след като първородният й наследник се появи на бял свят, за да може да излезе пред народа и да го покаже.

More Life

Юпитер в Близнаци от ДНЕС - за какво да сме готови и кои са зодиите, които ще усетят транзитa съдбовно

Astro преди 1 ден

На всеки 12 години Юпитер завършва своята космическа ротация, връщайки се на същото място, където е бил преди 12 години и се установява в съответния знак за приблизително 12 месеца. Точно ДНЕС Юпитер е на път да влезе в Близнаци... 

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.