Следва

7 причини за косопада, извън генетичните

Blond Absolu & Mademoiselle Aïa: Истината или се осмеляваш?

Осмелявам се, осмели се... 

Hair преди 5 години

Брюнетките, и добре да живеем, един слънчев ден все ни се приисква да се изрусим. Драстично и драматично. Ей така, да се убедим от първо лице дали наистина блондинките, като любимата ни Алис Симеонова от Mademoiselle Aïa, която вече споделя фешън кадри от Ню Йорк, където се премести да живее, се забавляват повече, дали русите ни приятелки се оплакват напразно или действително по русото отиват повече грижи, и дали се ловят слънчеви лъчи и премрежени погледи с едничко отмятане на кичур, стига да е рус.



Не подведени от холивудския слух, че джентълмените предпочитат блондинки, а подтикнати изцяло от интереса към примамливия, все още неизследван свят на блондинките, ние, брюнетките, ставаме и лягаме с мисълта за скандинавско, платинено, медено, bronde, пепеляво, ягодово... всякакво - само да е РУСО, РУСО, РУСО! Веднъж обаче направиш ли драстичната, животопроменяща стъпка към новия рус свят, връщането е малко трудно, или поне така сме чували. С красивото разнообразие от руси оттенъци идват и недотам красиви цъфтежи, накъсване, изтъняване, загуба на блясък и други блонди кошмари, за каквито една брюнетка не си е и помисляла. В такива експериментални моменти от приключението блондинка-съм, е добре да имаме наблизо, ако не добра фея орисница, то поне някой с дългогодишен опит в сферата.



На обявата за феи орисници не ни отговориха бързо, затова се обръщаме направо към Kérastase, откъдето, със скоростта на нов реактивен двигател се сдобиваме не просто с руси коси, а хубави, гладки, равни, нецъфтящи и секси руси коси. "Вие се осмелявате, ние се грижим", намига окуражаващо серията Blond Absolu и ни спасява с шест лавандулови флакона - хидратиращ озаряващ шампоан, виолетов шампоан и виолетова маска против нежелани оттенъци, интензивна грижа за изсветлена коса, многофункционален серум с термо защита и укрепващ бустер за след изсветляване. На всички опитни, неопитни, бъдещи, настоящи и/или само желаещи да бъдат блондинки, заявяваме най-смело и отговорно: "Никой не разбира по-добре русото от жените, които се осмеляват да се потопят в това изживяване и никой не разбира по-добре грижата от Kérastase!"

Повече за серията от една вече утвърдена блондинка ви разказваме ТУК.

Като виден посланик на русото /и като преживяване, и като грижа/, се обръщаме към Алис Симеонова от Mademoiselle Aïa, за да ни въведе в света на русото и да посвети незапознатите с професионалната грижа за изрусената коса в учението на Kérastase за блонди дамите - първата по рода си серия за изрусена коса Blond Absolu>>>



V.S.: Blondе hair don't care. Или?
Алис от Mademoiselle Aia:
При мен е валидно не само blonde hair don’t care, но и short hair don’t care! 

V.S.: Освен да бъдеш съвършено руса, на какво се осмели последно?
А.С.:
Всеки ден се осмелявам да бъда тук и сега и да се наслаждавам на всеки един миг, колкото и клиширано да звучи.

V.S.: А на какво трябва да се осмеляваме по-често?
А.С.:
Да бъдем себе си!







V.S.: Трябва да обясниш на една брюнетка русите нюанси и всичко, което следва с преминаването в "русия" лагер. Правиш го как?
А.С.:
Да си рус не е просто нюанс, да си рус е усещане и състояние на духа, затова бих й препоръчала да гледа “To Catch a Thief” с Грейс Кели.

V.S.: Руса като мен, руса като теб, руса като ...
А.С.:
Mademoiselle Aïa.

V.S.: Русото на Гуинет Полтроу или русото на Блейк Лайвли
А.С.: Винаги съм харесвала златистото русо, затова ще кажа Блейк.



V.S.: Дай съвет на брюнетките, които все не се осмеляват достатъчно да станат блондинки?
А.С.:
Като блондинка мога да ги посъветвам да не го мислят толкова и да го направят.

V.S.: Кога избухна твоята Руса революция?
А.С.:
Ооо, преди повече от 10 години, вече дори не си спомням.



V.S.: А как протича еволюцията ти като блонди - от първата мисъл за русо до нюанса, който виждаме в момента?
А.С.:
Когато говорим за цвят, аз съм изключително консервативна и много рядко си позволявам да експериментирам. Дори често се боядисвам сама, защото много държа на това целунато от слънцето русо.

V.S.: Искаме хубава, гладка, равна, нецъфтяща и секси руса коса, какво правим?
А.С.:
Използваме Blond Absolu!

V.S.: Защо точно, извлечено от твоя опит?
А.С.:
Говорейки за грижа за косата и блондинки - Blond Absolu е истински game changer за мен! С ръка на сърцето мога да кажа, че съм изпробвала почти всички продукти на пазара и знам, че каквото и да се случва, каквото и да причиня на косата си, Kérastase ще спаси положението. За ежедневна грижа използвам  хидратиращия озаряващ шампоан на Blond Absolu и Цикафлаш, продукт-хибрид, който дава подхранващата сила на маска и леката формула на мляко. Той моментално и интензивно възстановява косата ми, като я предпазва от накъсване, а на всеки 10 дни измивам косата си с вана Ултра-виолет и Маска Ултра-виолет против нежелани оттенъци от същата серия за онова така желано от всяка една от нас перфектно русо.



V.S.: Руса по душа или руса по призвание?
А.С.:
И двете!

V.S.: Вярно ли е, че блондинките се забавляват повече? За една брюнетка питаме.
А.С.:
Хахах, щом питате, значи е така!


Побързайте към салона на Kérastase

More Hair