Следва

Джъстин & Хейли Бийбър ще стават родители

Този ясен обект на желанието: 40 долара и сме русалки цяло лято

summer's basically here, right?

All About Life преди 5 години

Pool party, някой? 10 минути и 400 литра по-късно вече си имаме личен басейн за възрастни.

Говорим за надуваем такъв, който може да побере минимум три от дружките ни и поне няколко часа в неспирни приказки и разнородни летни и много плажни коктейли.

Никога не сме си и мислели, че надуваемият басейн може да е толкова шик. На вместо обичайното, и доста скучно, синьо избираме между цели 6 принта: на тропически листа, на дини, на лимони и още 3 шарки.

Нашият е решен в Banana leaves, струва скромните 40 долара и може да бъде надут дори със сешоар. Вписва се перфектно към анималистичните модели бански, които вече чакаме с нетърпение от онлайн шопинга от миналата седмица.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.