Следва

Кой кой е в модата днес: PALTÒ

Trend report: Финтифлюшки, anyone?

Дизайнерските дефилета за настоящия пролетно-летен сезон освен със смели леопардови принтове, плетки, сорбе тонове и 80-тарски кич, присъстващ усилено в детайлите, могат да се похвалят и с още една придобивка, ярко отличаваща се на фона на общото...

All fashion преди 5 години


Maison Margiela

Говорим именно за панделките, които в ролята си на леко претенциозен аксесоар, кокетно заемат своето място сред предложенията на големите имена в модата в момента като Maison Margiela, Marc Jacobs, Valentino, Erdem, а и още много други.


Marc Jacobs

Безспорно смели в прочита си, за новия сезон панделките успяват да надскочат недолюбваната си ретро естетика, за да се пренесат с нов заряд в Пролет/Лято 2019-та. Подобно на много други трендове, панделките също попадат под стилистичното влияние на 80-те години на миналия век и затова звучат особено релевантно днес.


Valentino

По подразбиране свързваме въпросната декорация основно с вечерни парти визии, спадащи предимно към тенденцията 80s Kitsch и екстравагантно късите бухнали диско рокли, решени в циклама и черно, но за да направят приобщаването на тренда относително по-лесно, дизайнерите поднасят и по-обран и дори елегантен прочит, в който панделката, макар и ясно забележима, недотам натрапчиво става част от цялото.


Celine

С пищност наум, гореизброените имена работят предимно със сатен, тафта, ярък цвят като жълто и червено, както и още осезаем обем. Освен по роклите, по същия маниер те намират място за изява по сатенените обувки, романтичните топове и всеки един друг елемент като цяло, подвластен на романтичната вълна, към която дизайнерите съблазнително ни подканват>>>


Dries Van Noten


Emilia Wickstead


Miu Miu


Moschino


Richard Quinn

More All fashion