Следва

WIN IT! Винтидж копринен шал от Dior

It's Instagram official: Хари & Меган си имат профил в социалната мрежа

insta couple...

Celebrities преди 5 години

Бъдещите мама и тати си имат съвсем официален Intagram профил и вече няма да им се налага да използват този на принц Уилям и Катрин - @kensingtonroyal.

"Добре дошли на нашата официална страница на Instagram! Очакваме с нетърпение възможността да ви разкажем за нашата работа, проектите, които подкрепяме, както и да споделим важни съобщения и да хвърлим светлина върху някои ключови въпроси. Благодарим Ви за подкрепата и Ви приветстваме в @sussexroyal. Хари & Меган", гласи първият пост, придружен от няколко снимки, в кралския акаунт.

Въпреки че бе обявен вчера вечерта, профилът в социалната мрежа на херцогът и херцогинята на Съсекс вече има над 2 милиона последователи, които вероятно ще се увеличат поне тройно с идните дни.


По-любопитното обаче е: как ще се справи кралският екип с модерацията на страницата, имайки предвид, че по-рано тази година от Двореца признаха, че едва се справят с многото обиди, расистки и сексистки изявления по адрес на Меган и Катрин и понякога обичайната умереност не е достатъчна.


"Понякога блокирането на потребители и изтриването на коментари не е достатъчно. Персоналът на Двореца често е принуден да потърси помощ от полицията. Просто няма друг начин да се контролира този процес", сподели човек от екипа на кралското семейство.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.