Следва

#ootd: Casual Wednesday

Vetements продава старата ти училищна униформа за 1,833 лева

Primary school, but make it fashion...

All fashion преди 4 години

Предполагаме си спомняте момента, в който Vetements се присмяха на цялата модна индустрия, произвеждайки тениска на DHL за скромната сума от 424 лева, която се разпродаде като топъл хляб? Е, there we go again - марката (дете на Демна Гвасалия, който е главен креативен и на Balenciaga), го направи отново, този път, обаче, като вдъхновение идва бялата риза, която откриваме, просто задължително, позабравена в задната част на гардероба.

Първоначално показана като част от шоуто на Vetements SPRING 2019 READY-TO-WEAR в Париж, ризата разполага с разчупен принт на грузински, английски и още няколко езика, заедно с крещящото “Class of 2029”, надраскано на гърба.

Да, правилно четете: Ризата от училищната ви униформа е вече high fashion дефиле креация!


Както и да е, ако в крайна сметка не намирате оригинала на оригинала a.k.a училищната си риза от едно време, не се страхувайте: можете да си купите тази на Vetements като заместител за страхотните 1,833 лева. Предлага се в размери от XS до L, като последният вече е разпродаден, което предполага, че някои хора наистина са носталгични що се отнася до училищните си дни или пък просто се прекланят пред оувърсайз тенденцията, която налага всичко да е решено в няколко размера по-голямо.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.