Следва

Още 8 дни и ще може да си купим Supreme x Jean Paul Gaultier

Този ясен обект на желанието: Пирамидална любовница

πυραμίς or Fashion is Art...

All fashion преди 5 години

Идва от гръцки, тази обаче е handmade in Spain. Носи пирамидалния си дизайн с изключителната тънкост на налагане на тенденциите, а квадратната й основа с четири триъгълни горни стени е като онази първа детска любов, чиято целувка има вкус на дъвки и бонбони.

Искаме я от първото виждане. И вместо "Maria, Maria" на Santana вече си припяваме Lia, Lia, защото чантата на Nita Suri е задължителна за ИМАНЕ!



LIA е колкото забавна, толкова и луксозна. Изработена от овча кожа и велур, чантата има силно изразен дизайн, безупречна структура и лека композиция. Разполага и с дълга дръжка за рамото, но пожелателно се носи за двете малки и напук на малкия си размер е аболютно подходяща за всички основни неща, побирайки от iPhone Plus до ключове и портфейл /проверено за голямата, за малката не отговраяме/.





"Испанската кутийка", както я наричаме ние, идва в два размера
- LIA /18cm x 18cm x 18cm/ и LIA Mini /12m x 12cm x 12cm/ - респективно по 1418 и 1026 лева, създавайки визуално въздействие на нещо модерно, но и функционално.

Иначе, NITA SURI, създаден през 2016-та, но придобил сериозна популярност в последната година, предлага изключителен дизайн и изключително качество - създавайки уникални произведения на изкуството. Страстта на дизайнерката Монсе Фрейес към изкуството и дълбокото й възхищение към модната индустрия дава живот на барселонския лейбъл за аксесоари, който се води по уникална и иновативна дизайнерска концепция, използваща луксозна кожа, форми и цветове, които да подхранват сетивата, като в същото време поддържат най-високо ниво на елегантност.


Монсе Фрейес

Вдъхновени от някои от архитектурните шедьоври на Барселона, като например Саграда Фамилия, всяка от чантите на NITA SURI има геометричен силует, който е идеално проектиран да бъде едновременно естетически красив и функционален.


Мотивирана от годините на пътуване по света, страстното си любопитство и творческия си ум дизайнерката Монсе открай време е посветила живота си в това да наблюдава красотата на различните култури чрез изкуството и превръщането й в аксесоари за носене, от което се ражда и марката NITA SURI, носеща имената на бабите на Фрейес - Анита и Сурина, изпечатани на всяка една чанта.


Отличаващи се с дръзки линии и внимание към детайла, всеки аксесоар на лейбъла е незабавно разпознаваем. Произведени от избрани занаятчии в южната част на Испания, за чантите се подбора само на най-хубавата кожа и се използват традиционни техники на изработка, предавани от поколение на поколение, заслужаващи си всеки един лев от иначе идеалната цена за подобрен продукт.



More All fashion