Следва

Коприната прави за тялото това, което диамантите за ръката

#ootd: Леопардовият принт е любимият ми цвят

"My weakness is wearing too much leopard print."

All fashion преди 5 години

Джаки Колинс признава за най-голяма своя слабост, че носи твърде много от леопардовите десени. Ако животинският принт, вдъхновен от един определен представител на семейство "големи котки", отличаващ се с жълто-черните си петна, беше престъпление, бихме го излежали до живот, само и само да не ни се отнема привилегията да си го носим от време на време.

Завидно продаващата се британска авторка може и да пише лигави любовни романи, но в модната си преценка очевидно не греши, както и аутфитът с етикет <четвъртък>, идващ право от пред белите къщи на Челси, Лондон, и стилизиран както следва: натрапчиво зелена чанта със загатната кроко принт от редиците на Celine, малко по-омекотен нюанс на зеленото при избора на обувки (Charles Keith) и по-масивно от крехката дама, която го носи, палто с пребогата леопардова шарка от ASOS. Виновни до доказване на противното>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.