Следва

Empty World: Явор от Gravity Co се бори за живота си

Бритни Спиърс влезе в психиатрично заведение

here we go again...

Celebrities преди 5 години

Един месец. Точно толкова или пък малко повече ще прекара Бритни в специализирано психиатрично заведение, до което е подала молба да бъде приета.

Запознати издават, че 37-годишната певица преживява изключително стресиращо и тежко заболяванeто на баща си, като дори отлага концертите от турнето Domination, за да се посвети изцяло на семейството си.

via GIPHY

"Важно е винаги да поставяме семейството на първо място... и това е важно решение, което взех. Преди няколко месеца баща ми беше хоспитализиран и почти си отиде от този свят. Много сме благодарни, че остана жив, но все още му предстои дълъг път. Време е да оставя музиката на заден план и да насоча фокуса и енергията си към семейството. Надявам се да ме разберете!", обърна се Бритни към феновете си в социалната мрежа през януари.

Бащата на поп принцесата, Джеймс Спиърс, преживя спонтанно разкъсване на червата и премина през две операции, последната от които докара усложнения, и в момента Джеймс се бори за живота си.

Този път емблематичната изпълнителка очевидно е решила да вземе мерки навреме, имайки предвид психичните проблеми, с които се бори от години. Всички помним как състоянието на Бритни ескалира през 2007-ма година, когато обръсна главата си и започна да атакува папараци с чадър. В последно време Спиърс явно демонстрира, че нещата са под контрол, но сегашните семейни проблеми явно добре са я поразтърсили, за да пожелае сама да влезе отново в психиатрично заведение.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.