Следва

Влюбените Орлин и Яна ще танцуват във Vip Dance

The Prodigy пускат за безплатен даунлоуд песента Invaders Must Die

Няма никакво съмнение, че 2009 е годината на The Prodigy. Те се завърнаха, издадоха убийствения албум „Invaders...

Events преди 14 години

Няма никакво съмнение, че 2009 е годината на The Prodigy. Те се завърнаха, издадоха убийствения албум „Invaders Must Die”, въпреки скептиците, и показаха какво правят най-добре, а именно - страхотни парчета и разбиващи лайв изпълнения. Само The Prodigy могат да превърнат всеки концерт във фестивал и всеки фест - в туптяща пого оргия.

За да зарадват за пореден път феновете си, The Prodigy пускат за безплатен даунлоуд чист нова версия на песента Invaders Must Die (Liam H Re-amped version). Парчето може да бъде свалено само от официалния сайт на групата www.theprodigy.com. Побързайте, понеже офертата приключва на 28 ноeмври.

„Invaders Must Die” е името на първия официален сингъл от албума със същото заглавие, с който The Prodigy се завърнаха триумфално на световната сцена след дългогодишно затишие.

www.theprodigy.com
www.invadersmustdie.com
www.cookingvinyl.com
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.