Следва

Грозни кецове, "таткови" кецове, Kiko Kostadinov x Asics кецове

Нокдаун с боксови ръкавици за $3 762 от Versace

Цената нокаутира...

Shopping преди 5 години

2018-та, а както по всичко се очертава и 2019-та, са годините на athleisure-a или иначе казано модерния и шикозен начин да носим спортните си дрехи. Йога клинчетата и сайклинг шортите заместват дънките, кецовете (и то от най-грозните) засенчват стилетото, а суетшъртите правят все по-чести изяви извън комфорта на омагьосания триъгълник спалня-кухня-хол. С напредъка на развитието на това по спортному мързеливо течение в стилизирането, дори Големците не остават безучастни - Versace, например, към момента продава боксови ръкавици за по $3 762 или 6 546 лева.

Няма лъжа, нямам измама. Въпросните аксесоари за боксиране се продават в Matches Fashion, а в Selfridges вече дори са изчерпани. Предмет на колаборацията между луксозния италиански бранд и френския артист Мишел Лами, ръкавиците са изработени от мека и податлива на обработка агнешка кожа, както гласи описанието им, и включват знаковия за Къщата бароков принт. Снабдени са с велкро закопчаване, златист кант по външните ръбове и са подплатени вътрешно - за близо седем хиляди лева, толкова - атлетичната фигура, стегнатите ръце и боксовите умения вървят отделно.

Мишел, дългогодишната муза и законна съпруга на Рик Оуенс, всъщност е притежавала собствен боксов ринг в Selfridges за някакъв неопределен период от време, така че не би следвало спортно-модната приумица да се явява като изненада.

 

Ако сте на лов за фитнес дрешки, можем да ви предложим сак от същата серия, нашарен в Versace принт и лого, за скромните (на фона на ръкавиците) $801 (1 394лв.) А и нека не забравяме за Versace халата за баня, подходящ за посттренировъчния освежителен душ. Честно да си кажем, ако всичко това не ви кара да ставате в ранни зори и да тренирате, то най-вероятно нищо на този свят не притежава силата да ви.

И докато сме сигурни, направо убедени, че ръкавиците са висококачествен продукт за спортна екипировка, да похарчим подобна сума за нещо, което ще блъскаме и удряме в друго нещо (разбирайте боксова круша), е против всякакви финансово отговорни и инвестиционни норми. Да речем, че похарчим тези шест хиляди петстотин четиридесет и шест лева за боксови ръкавици - добре, какво точно правим с тях след това? Излагаме ги на стъклена витринта като в музей ли, слагаме си ги и се гледаме в огледалото ли, спим с тях в случай, че се наложи да се защитаваме от нападение през нощта, или ги изпращаме на Кубрат Пулев, за да го окуражим - така по български, по народному - че с кариерата му все още не е свършено? Нещо не можем да го измислим...

via GIPHY

More Shopping