Следва

Петъчна доза секс: M. Pokora

Да или Не: Яркожълтото мини на Рири

Fenty, baby...

Celebrities преди 5 години

Не я разбираме тази кройка на това жълто творение, облечено от Риана. Дрехата симбиотично събира в себе си оувърсайз тенденцията и утилитарната такава, но все пак...

В комбо с деликатна Medea, за чиито чанти ви говорихме скоро ТУК, нещата се смекчават една идея, въпреки че футуристичните слънчеви очила и червилото в цвят фукция допълнително утежняват модната ситуация.

Коприната на горното и коприната на долното, в случая обувките, се съчетава перфектно, още повече допълнено от бляскавите бижута на певицата.

Ние не бихме си и помислили да се пъхнем в подобно лъскаво и много жълто мини, но Рири напоследък обича off-shoulder дизайните и очевидно си харесва тази монохромна визия. Питаме, обаче, и вас: Да или Не за яркия аутфит на звездата? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви жълтото мини на Риана?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.