Следва

#ootd: Après Ski

Когато размерът има значение: Bra Studio

Знаете, и шопингът, и в частност бельото са теми на почит в Редакцията. Бельото, този синоним на страст и обичане - поставяме на пиедестал, пазаруваме...

Shopping преди 4 години



Днес  се концентрираме конкретно върху темата за правилното носене на бельото и, по-конкретно, намирането на точния размер сутиен. Не крием пристрастията си към полския бранд Bra Studio и, подобно на страхотния шопинг, който спретнахме преди дни тук, сега се впускаме в един хубав женски разговор за по-доброто бельо, бра фитинга, какво трябва да търсим, пазарувайки бельо и колко точно е важен правилният размер.

Гостуваме в Bra Studio на "Николай Хайтов" 2-В  - един от най-цветните и обожавани магазини, не само в кв. Изток, а и в София, и говорим със създателката на концепцията на Bra Studio - Изабела Сакутова.



 Фината дама с полски корени ни въвежда в света на бельото, от което научаваме: 
- Първо правило остава изборът на сутиен в подходящ размер - адекватният подбор повдига и оформя бюста, придава по-добра линия на силуета, което дори визуално може да ни направи по-слаби, съответно се чувстваме по-красиви и уверени.


Сутиен "Ana" Black, 94,99 лв.

- Бра фитинг пък (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване) е фактическият избор на идеалния за индивидуалните ни нужди размер на сутиена, съобразен с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите. Bra Studio предлага първата подобна услуга в България, като Изабела превръща идеята в реалност след дългогодишен професионален опит в сферата на бельото, както и след многобройните си сблъсъци с липсата на подходящи размери и дизайни сутиени за голям бюст.

Така се раждат двата Bra Studio салона в София - в Paradise Center ,ет. 0 и на ул. "Николай Хайтов" 2-В, където получаваме безплатна бра фитинг консултация от специалисти и откриваме своя сутиен с размер до чашка К. Ако пък не можем да посетим салоните на място, записваме час за безплатна консултация на сайта и целият процес се случва чрез Skype или Messenger в комфорта на нашия дом, в която и точка на България да се намираме. 



Говорейки си за разкошно бельо и шопинг, тенденциите идват като естествено продължение на разговора. Освен при чантите, обувките и бюти визиите, те присъстват все така засилено и при бельото. По правило винаги съобразяваме избора първо с личния вкус, но оттам нататък се оставяме в ръцете на специалистите от Bra Studio, които така любезно ни въвеждат в своя прочит за сезон Пролет/Лято 2019-та. С мисъл наум, че бельото стои в основата на добрия аутфит, а също така с доза въображение може да бъде оставено и на показ като акцент от визията, наслаждаваме се на разточителната селекция, за да направим своя избор>>

Флорални мотиви в пъстър прочит

Цветното бельо създава неизбежна доза добро настроение, затова го избираме в наситени флорални принтове, цял букет от пролетни палитри. Освен разпознаваемия мотив, спираме се на сладки розови и наситени сини, зелени и лилави тонове, създаващи акцент с едно движение.


Сутиен Minnie Dark Blossom 89.99 лв.

Нестандартна класика

Черното е естествен избор при избора на бельо, но това не означава, че трябва да е скучно или предвидимо. Разчупваме класиката и се спираме на селекция от изкусителни дантели и мрежи в предизвикателни силуети, които не биха останали незабелязани или неоценени.


Сутиен Orion Black 109.99 лв.


Сутиен Tarla Black 114.99 лв.

Чувственост

Нежният подход, четящ се в подбора на дантела и чувствения, обгръщащ извивките силует, е щрих, от който не можем и не искаме да се откажем.


Сутиен "Everly" Midnight, 94,99 лв.

Откриваме го в меланж от черни или деликатни телесно-лилави и тюркоазено-сино дантели, както и наситени винени тонове, решени в моделираща фигурата фина мрежа.


Сутиен "Piper" Emerald/Nude

More Shopping