Следва

Обичам те, обичай ме

Sleeping Beauty или Beauty Sleep?

Why fall in love when you can just fall asleep?

Hair преди 5 години

Официално добавяме още едно свойство към CV-то на разкрасителния сън - след дълъг и ползотворен стаж в лабораториите на Kérastase, така нужният сън се завръща с подобрени качества и умения. Освен отговорността за състоянието на кожата, свежестта на тена и блясъка в очите, му прехвърляме и грижата за здравата и гладка коса. Главният виновник за това е Nutritivе от Kérastase, с който продължаваме луксозната грижа за косата и през нощта. Nutritivе е нощен серум (достъпен във фризьорските салони от началото на април), съчетаващ подхранващата сила на маска за коса с иновативна и лесна за употреба формула. Благодарение на факта, че серумът не изисква отмиване, разчитаме не неговото действие през нощта, а на сутринта косите ни са по-здрави, лъскави и заздравени.

Част от поредица иновативни продукти, Nutritivе, както и самото му име подсказва, осигурява дълбоко подхранване, а най-големият плюс, разбира се, че всичко това се случва, докато спим. Формулата е обогатена с витамин В комплекс и благотворен екстракт от корените на ирис, а резултатът е мека, лесна за разресване, със сатенено усещане и изпълнена с дълготраен аромат коса - каквито са и кестенявите треси на модела Емили Ратайковски, заставаща с името (и косата си) зад достойнствата на Nutritivе от Kérastase.

Серумът е подходящ за ежедневна употреба, като се комбинира с останалите продукти от серията Nutritive – Сатенена вана и вана Мажистрал, Витално мляко, Маскинтенс, Маска Мажистрал и Нектар Термик. За леко суха коса, серумът може да се нанася по дължините и краищата. За изключително суха коса е препоръчително да се наблегне на по-сухите части. За умерено суха коса, серумът се нанася навсякъде. Списъкът със салони, в които може да се сдобием с новото попълнение в редиците на грижата за коса на Kérastase, откриваме ТУК>>>

More Hair