Следва

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Деси

Обичам те, обичай ме

интимен диалог...

Body преди 5 години

"Крехки взаимоотношения с тялото" - като жени ясно разбирате какво се опитваме да кажем, нали? Дори не е нужно да обясняваме повече, след като просто сме споменали love/hate връзката, която редовно ни въвлича в емоционално влакче на ужасите.

Да обичаш тялото си е най-трудното нещо на тази Земя, заклеваме се с две ръце и два крака, още се учим как и вероятно ще ни отнеме живот, живот и половина.

Все пак, женските форми се променлива величина, на която времето, а и факторите, играят лоши шеги, като упорит целулит, отпускане на кожата, стрии - все хубави неща, които редовно водят до злоупотребата с носни кърпички.

За да смекчим драмата в отношенията с нашия храм, да се разбира нашето тяло, редовно позволяваме на Elancyl да ни помогне да се чувстваме добре в кожата си и в хармония с всичко останало. Тайната на изваяната фигура, такава, каквато я искаме, се крие в метод, измислен през 1971-ва, който 40 години по-късно е все още актуален и все така основен помощник в борбата с "портокаловата кожа".

"Бюти любовникът" носи моментално удоволствие, а извайването на силуета се превръща в свещен ритуал - момент само за нас, интимен диалог между душата и тялото, истинска наслада за сетивата, която се преплита по най-перфектния начин със завладяващите аромати и текстури на продуктите ELANCYL.

Ритуал, който, в крайна сметка, винаги завършва с тихо споделеното:
"Обичам те, обичай ме!"


More Body