Следва

На Arco завитите големи дръжки

The Art of Living: новите куфaри на Vuitton

Когато наследството получава модерно-технологичен образ...

All fashion преди 5 години

Магнатът Louis VuItton, известен с нестихващото си желание да обединява унаследените емблематични дизайни с новите технологични методи на изработване, предлага новата си, предназначена за пътешествия luggage линия, резултат от сътрудничеството с индустриалния дизайнер Марк Нюсън.

Става въпрос за новите куфари от серията Horizon Soft, които се отличават на фона на всички останали поради няколко основни причини. Първа и основна, разграничаваща се от другите характеристика, е технологичната оптимизираност с 3D термоформована мрежа, облечена в двустранен жакард с монограми, идващ в сив, кафяв, жълт, оранжев и черен нюанс.

Освен революционната изработка и лазерното рязане, втори важен фактор е гъвкавостта и функционалността на вариантите за носене, съществуващи и при двата размера. Еднакво важен, но и коренно различен от останалите е и фактът, че при всяко влизане в самолета, главата и сърцето ще ни болят зверски от страх какво може да се случи с новото ни любимо куфарче, имайки предвид скромната цена от 1900 (за малък) и 2100 (голям) евро.

Минималистичното по форма и обточено в LV монограми творение е идеалният аксесоар за туристически и модни ентусиасти и има за цел да превърне пътуването в истинско изкуство на живеенето. За по-фешън и артистик лято, намираме Louis VuItton - Horizon Soft, ТУК>>>

More All fashion