Следва

На Arco завитите големи дръжки

The Art of Living: новите куфaри на Vuitton

Когато наследството получава модерно-технологичен образ...

All fashion преди 4 години

Магнатът Louis VuItton, известен с нестихващото си желание да обединява унаследените емблематични дизайни с новите технологични методи на изработване, предлага новата си, предназначена за пътешествия luggage линия, резултат от сътрудничеството с индустриалния дизайнер Марк Нюсън.

Става въпрос за новите куфари от серията Horizon Soft, които се отличават на фона на всички останали поради няколко основни причини. Първа и основна, разграничаваща се от другите характеристика, е технологичната оптимизираност с 3D термоформована мрежа, облечена в двустранен жакард с монограми, идващ в сив, кафяв, жълт, оранжев и черен нюанс.

Освен революционната изработка и лазерното рязане, втори важен фактор е гъвкавостта и функционалността на вариантите за носене, съществуващи и при двата размера. Еднакво важен, но и коренно различен от останалите е и фактът, че при всяко влизане в самолета, главата и сърцето ще ни болят зверски от страх какво може да се случи с новото ни любимо куфарче, имайки предвид скромната цена от 1900 (за малък) и 2100 (голям) евро.

Минималистичното по форма и обточено в LV монограми творение е идеалният аксесоар за туристически и модни ентусиасти и има за цел да превърне пътуването в истинско изкуство на живеенето. За по-фешън и артистик лято, намираме Louis VuItton - Horizon Soft, ТУК>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 18 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.