Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Astro преди 4 години

Секстилът на Меркурий в Риби и Сатурн в Козирог (7 април - 10 април) дава възможност да научим жизненоважни уроци относно границите, ограниченията, отговорностите и своевременния край. Времето предполага да се обсъждат борбите и трудностите, да се направят общи заключения за това как най-добре да се справим с проблемите или отговорностите си.

Венера и Нептун образуват особен съвпад с Риби (10 април - 20 април), създаващ многотечен и открит израз на женствеността. Венера представлява любовта, магнетизма и привличането, докато Нептун защитава духовната любов и сливането на духовни енергии. Този аспект позволява на красотата, женствеността и привличането на личностно ниво да се свържат с висшите духовни вибрации на Вселената. Това е идеалното време да се свържете със собствения ангел-пазител и духовен водач. 

Първа четвърт Луна в Рак на 12-ти април ни приканва да споделим чувствата си и да се погрижим за емоционалните нужди, особено в нашия дом. Домашно фокусираните дейности носят топъл израз на удовлетворение. С Луната в Рак, емоционалният поток е с огромна тенденция за увеличаване. Да се отнасяме към себе си и към другите по смирен и възпитан начин, с чувство за отговорност и емпатия, става новата ни мантра.

От 12-ти до 17-ти април се образува още един интересен секстил – между Венера в Риби и Сатурн в Козирог. Както вече стана ясно, Венера подчертава и извисява вибрациите на любовта, магнетизма, красотата и чувствеността, докато влиянието на Сатурн подчертава осъзнаването на времето, ограниченията и правилата. Този аспект може да даде възможност на някои от нас да изпитат своевременна любов – разпалване на бурни емоции и чувства съвсем неочаквано. Пригответе се!

Хороскоп

Още от Astro