Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, обърнете по-сериозно внимание на конкретни планове от финансов характер, с които е дошло време да се справите. За да ги реализирате, вероятно ще разчитате на хора, с които тепърва ще се срещнете – бъдете отворени към нови запознанства, но в същото време добре преценявайте кой седи насреща ви. Благоприятно развитие финансовите ви дела ще включва хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Налага се да се замислите по-сериозно за собственото си здраве или здравето на човек във вашето семейство. Причина за паника няма, но ще се наложи консултиране, терапия или друг вид лечение.

Емоционалната ви нестабилност ще ви направи много по-чувствителни към действията и думите на околните, но не позволявайте това да помрачи иначе така благодатната ви седмица. Ако нещо не се случва така, както очаквате, проявете търпение, защото бъдещето се приготвя да ви изненада.

Новини или телефонно обаждане от страна на приятели ще предизвикат конфликт с някого, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате и усещате близки.

Хороскоп

Още от Astro