Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, тази седмица ще се радвате на успехите на живота на една млада жена, които могат да засегнат нейното семейство или кариера.

Възможен е неочакван разход, който първоначално ще ви обърка, докато се опитвате да вземете правилното решение, но с помощта на близките си ще успеете да намерите правилното решение. Предстои ви да научите интересни неща за живота на момче или млад мъж от приятелския или роднинския ви кръг.

Избягвайте да се натоварвате с прекомерно високи очаквания, защото самата седмица ще бъде успешна и продуктивна за вас. Благоприятното въздействие върху развитието на плановете ви би могло да дойде от страна на представители на Овен, Стрелец или Лъв.

По-младите представителки на зодията имат пред себе си особено благоприятна седмица за създаването на семейство, за сватба или за всякакви други важни семейни промени.

Господата трябва внимателно да следят общуването си с хора, родени под знака на Козирог, Дева или Телец, тъй като ще получат от тях полезна информация или важно предложение.

Хороскоп

Още от Astro