Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, предстои ви седмица, която да ви зарадва с новини и събития, свързани с човек, който живее в друг град или държава. Най-вероятно става въпрос за човек, с когото имате, ако не романтични, то поне много тесни взаимоотношения.

Внимавайте във връзките си с хора, родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като е възможно да възникнат недоразумения, породени от неискреност или опити за манипулация. Всъщност връзките ви с хора от тези три зодиакални знака е много важна за вас, но такива действия трябва да се избягват на всяка цена и да не се толерират по абсолютно никакъв начин.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване (включително в чужбина), но и за известно ограничаване на контактите с хора от различни страни, както и за всякакви подобни „външни“ отношения. Комуникацията с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, категорично ще ви заинтригува, а може би и ще запали интереса ви към различни проекти и идеи.

Ще се замислите за предприемането на по-практическо решение на вътрешен или имотен проблем, който определено се нуждае от предварителна подготовка и планиране.

Младите представители на Везни ще изживеят особено благоприятна седмица за хармонизиране на своите любовни отношения и за възстановяване на стари приятелства.

Хороскоп

Още от Astro