Следва

Капана Фест 2019: по-малко издания, по-големи мащаби

Марк Джейкъбс се омъжи!

null

Celebrities преди 4 години

Година след като се сгодиха, 55-годишният Марк Джейкъбс и любимият му Чарли Дефранческо си казаха заветното "Да".


Най-щастливият ден на младоженците, разбира се, събра десетки звезди, сред които: Кейт Мос, Кая Гербер, сестрите Хадид, Ана Уинтур, Джъстин Теру и много други.

Събитието се проведе в Ню Йорк, а дизайнерът и екс моделът решиха вместо на традиционното бяло да заложат на изкусително тъмен нюанс на зеленото - Марк в монохромен костюм, разчупен от кремави вратовръзка и чепици от Gucci, а Чарли в зелено сако от кадифе, комплиментирано от черни панталони и лачени обувки.

Джейкъбс и Дефранческо, който вече има собствена компания за ароматни свещи, са заедно от няколко години. Двойката пътува много и не крие любовта си от светлините на прожекторите, даже напротив - двамата редовно споделят снимки от личните архиви с последователите си в социалната мрежа.

Това е втори брак за дизайнера, който предложи брак на Чарли през април миналата година. През 2009-та Марк официално легитимира отношенията си с тогавашния си приятел Лоренцо Мартоне, но година по-късно връзката им се разпадна.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.