Следва

Trend report: Крилатите сандали на Хермес

We love: Ирина за H&M Conscious Exclusive

съчетанието между красотата на природата и устойчивите иновации...

All fashion преди 4 години

Признаваме си, че откакто я видяхме на Ирина Шейк, искаме да я притежаваме!


Тази рокля, направена от рециклирани материали, с асиметрична кройка и акценти от волани, с флоралент принт и дълбоко деколте. Допълваме с разкошни пролетни сандали с дебел ток Образът на звездата беше допълнен с черни сандали на широка пета и... люлка.

Иначе, красивото руско момиче е новото лице на колекцията на H&M Conscious Exclusive 2019-та, която представя новите устойчиви материали за този сезон:

Piñatex® – алтернатива на естествената кожа, изработена от целулозни влакна от листа от ананас.

пяната BLOOM™ – еластична пяна на растителна основа, произведена от биомаса от водорасли.

и Orange Fiber® – устойчива материя, наподобяваща коприна, произведена от цитрусови обелки и оставащите материали от цитрусови сокове.

„За тази колекция се фокусирахме върху красотата в природата, която се забелязва при принтовете, флуидните силуети, поразителната цветова палитра и вниманието към детайла. Бяхме развълнувани да използваме за първи път новите устойчиви материали на растителна основа, за да създадем висококачествени, красиви и модерни артикули, които привличат вниманието и същевременно са толкова удобни за носене“, казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник в H&M.

Колекцията Conscious Exclusive олицетворява баланса между блясъка и иновациите и може да се носи както при специални поводи, така и в по-спокойни всекидневни моменти. Колекцията е вдъхновена от красотата на природата около нас и значението на природата за нашето благосъстояние. Минералите, дърветата и растенията са пресъздадени от дизайнерския екип в жакардови и флуидни материи с принтове. Цветовата палитра включва лавандулови, пясъчни, наситени светлосини, петроленосини, кораловорозови, а също и черни, златисти и сребристи цветове.

Сред основните артикули се отличават атрактивното яке от лъскав сребрист Piñatex® и цветна жакардова материя, както и романтичния топ-корсет с голи рамене, изработен от Orange Fiber®. Роклята-туника с принт на пустинен пейзаж също грабва окото, а сред всички ефирни силуети се откроява новият модерен продукт – чехлите за басейн, произведени от пяната BLOOM™ , които придават непринудено настроение на всяка визия.


Колекцията ще бъде достъпна в България в магазина H&M на бул. Витоша 6 от 11 април, a утре очаквайте и нашия GIVEAWAY с дизайн от Conscious Exclusive!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.