Следва

Trend report: Крилатите сандали на Хермес

We love: Ирина за H&M Conscious Exclusive

съчетанието между красотата на природата и устойчивите иновации...

All fashion преди 5 години

Признаваме си, че откакто я видяхме на Ирина Шейк, искаме да я притежаваме!


Тази рокля, направена от рециклирани материали, с асиметрична кройка и акценти от волани, с флоралент принт и дълбоко деколте. Допълваме с разкошни пролетни сандали с дебел ток Образът на звездата беше допълнен с черни сандали на широка пета и... люлка.

Иначе, красивото руско момиче е новото лице на колекцията на H&M Conscious Exclusive 2019-та, която представя новите устойчиви материали за този сезон:

Piñatex® – алтернатива на естествената кожа, изработена от целулозни влакна от листа от ананас.

пяната BLOOM™ – еластична пяна на растителна основа, произведена от биомаса от водорасли.

и Orange Fiber® – устойчива материя, наподобяваща коприна, произведена от цитрусови обелки и оставащите материали от цитрусови сокове.

„За тази колекция се фокусирахме върху красотата в природата, която се забелязва при принтовете, флуидните силуети, поразителната цветова палитра и вниманието към детайла. Бяхме развълнувани да използваме за първи път новите устойчиви материали на растителна основа, за да създадем висококачествени, красиви и модерни артикули, които привличат вниманието и същевременно са толкова удобни за носене“, казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник в H&M.

Колекцията Conscious Exclusive олицетворява баланса между блясъка и иновациите и може да се носи както при специални поводи, така и в по-спокойни всекидневни моменти. Колекцията е вдъхновена от красотата на природата около нас и значението на природата за нашето благосъстояние. Минералите, дърветата и растенията са пресъздадени от дизайнерския екип в жакардови и флуидни материи с принтове. Цветовата палитра включва лавандулови, пясъчни, наситени светлосини, петроленосини, кораловорозови, а също и черни, златисти и сребристи цветове.

Сред основните артикули се отличават атрактивното яке от лъскав сребрист Piñatex® и цветна жакардова материя, както и романтичния топ-корсет с голи рамене, изработен от Orange Fiber®. Роклята-туника с принт на пустинен пейзаж също грабва окото, а сред всички ефирни силуети се откроява новият модерен продукт – чехлите за басейн, произведени от пяната BLOOM™ , които придават непринудено настроение на всяка визия.


Колекцията ще бъде достъпна в България в магазина H&M на бул. Витоша 6 от 11 април, a утре очаквайте и нашия GIVEAWAY с дизайн от Conscious Exclusive!

More All fashion