Следва

WIN IT! Ода за устойчивия максимализъм, естествените тъкани и ананасовите листа

ENJOY A LITTLE AUDIO DRAMA!

слушай ме, слушай ме

All About Life преди 4 години

Двадесет и четири часа, седем дни в седмицата a.k.a 24/7 е модерното олицетворение на това да имаш ужасяващо малко време и куп неща, които да вършиш докато, например, прекарваш грубо 40 минути в задръстването на път за офиса или пък вечер обратно към вкъщи.

Ние лично сме крайно разочаровани, че по статистика хората, като нас и вас, прекарват близо 600 часа a.k.a пет години, или 7% от средната продължителност на живота, в колата по време на трафик. Никой не обича да се забива в кошмарните ежедневни пътувания, защото час пик разочарованието и стресът могат да станат непоносими.

И понеже пресметнахме, че ако трябва да прекараме средно 38 часа годишно в трафик, то най-добре е да измислите план за действие, за да се насладим или поне да намалим напрежението>>>

ENJOY A LITTLE AUDIO DRAMA!

Дългото чакане по светофарите е идеалното време да наваксаме с това страхотно чувство, когато си пуснеш слушалките и широкият спектър литературно изкуство проникне бавно в мозъчното четирихълмие.

Обяснението с една дума: Storytel - където българските заглавия са вече над 400, а опцията offline, както е в Spotify, позволява да слушаш четиво, дори и да нямаш интернет.

Благодарение на натовареното ни ежедневие, все пак е пролет и задачки дебнат отвсякъде, вече все по-рядко ни остава време да се насладим на онова иконично усещане - четенето, но пък си намираме заместител и то не само за по време на тежките задръствания, а и докато спортуваме, готвим, чистим и разхождаме кучето.

В bookshelf-а ни в Storytel, готиният app за аудио и електронни книги, вече гордо се мъдрят няколко заглавия, които чакат ред след "И други истории" на Георги Господинов.

За протокола, избираме ги така:
1. Адски завладяващата Академията на Ева Мария Фреденсборг
2. Пълен курс за напреднали от Алек Попов
3. Поетичната Milk and Honey на RUPI KAUR, която се превърна в тотален хит
4. Fuck You на BOB A.N. GRYPANTS
5. И Gabriel's Inferno от Sylvain Reynard, защото един чиклит в повече никога не е излишен!

 


Storytel е една от водещите европейски стрийминг платформи за дигитално съдържание, която стартира услугите си и на българския пазар. Моделът на Storytel е близък до вече познати у нас стрийминг услуги като Netflix и Spotify, и дава достъп до неограничено съдържание от книги и статии във всякакви жанрове срещу месечна абонаментна такса. Услугата е достъпна чрез мобилна апликация, която може да се инсталира на всякакви устройства. Storytel е първата абонаментна услуга за аудиокниги на пазара ни, с фокус върху българско съдържание, включително класически произведения, съвременни романи, книги за деца, за мениджмънт и самоусъвършенстване, статии и публицистика, аудиосериали и други. 

Приложението на Storytel е в Google Play и АppStore. Опитваме услугата безплатно за 14 дни и после неотлъчно се абонираме за неограничен достъп срещу 9.99 лева на месец. 

Официален сайт: https://www.storytel.com/bg/bg/

More All About Life