Следва

Вече 8 години Емилия Кларк се бори за живота си

WIN IT! Ода за устойчивия максимализъм, естествените тъкани и ананасовите листа

Отговори & спечели...

All About Life преди 4 години

Вдъхновени от манията по всичко, що е преувеличено, метафоризирано и хиперболизирано в модата, напасваме стила си в рамките на един умерен максимализъм - пера, камъни, обем, материи, такива ми ти работи. Това "обуздано" усещане за преувеличеност подкрепяме с идеята за устойчиво развитие и производство и приземяваме посредством естествени тъкани, смислен разход на енергия при изработване и задължителното рециклиране.

На път сме да опровергаем парадигмата, че разточителният стил и устойчивата природосъобразност не могат да съществуват в едно изречение - не само в изречение, двете понятия, в пълна симбиоза едно с друго, полагат основите на цяла идеология, презентирана чрез колекция устойчива мода. Рециклирани материи, решени в смелите десени, богатата орнаментика и обемистите форми, присъщи на пищния максимализъм, обединяват и същевременно с това излъчват посланието на Conscious Exclusive 2019 колекцията.

Съчетаваща в себе си, както на външен, така и на "вътрешен" вид, природата на устойчивите иновации в модата, философията на практичното стилизиране и, разбира се, идеологията на преувеличената мода, чантата, стояща зад вдъхновението ни, има розовия цвят на захарен памук, златистото на звезден прах и подплата в маслено зелено, прекопирано от палитрата на експериментиращ с цветовете художник. Перфектна комбинация на максималистичен подход и приородосъобразност, моделът е представителна извадка, а и съвършено олицетворение на цялостната идея, която представлява H&M Conscious Exclusive.

Conscious колекцията ще бъде достъпна в България в магазина H&M на бул. Витоша 6 от 11 април, но на определени модни желания не могат да бъдат поставяни времеви граници - съвсем наясно с този факт, предлагаме възможност за тяхното пренебрегване: подаряваме звездния модел в селекцията на Conscious Exclusive 2019, изработен от устойчиви материали, сред които иновативният материал Piñatex®, на най-големия късметлия сред игралите от днес, 9-ти април, до утре - 10-ти април, в GIVEAWAY-я на профила ни в Instagram. Да играе може всеки, а условията са:

> да следвате канала на @viewsofia в Instagram, както и да последваш: във facebook - https://www.facebook.com/bulgariahm / @bulgariahm
> да сте харесали поста с чантата от колекцията Conscious Exclusive 2019 на @hm
> да коментирате, като отговорите на въпроса:
"При изработването на специалната колекция @hm Conscious Exclusive 2019 участва уникален иновативен материал Piñatex®, от какво е направен той - ананас, портокалови обелки или биомаса от водорасли?"
> бонус точки получава всеки ентуасиат, който сподели поста и на стори и отбележи @viewsofia и използва хаштаг: #HMConsciousExclusive

Естествено, за вече запозналите се с цялостната концепция зад Conscious Exclusive колекцията за предстоящия сезон, задачата не представлява никаква трудност, а за тези, които все още не са, даваме жокери ТУК!


Kолекцията ще бъде достъпна в България в магазина H&M на бул. Витоша 6 от 11 април.

More All About Life