Следва

#ootd: Golden Classics

Каквато мама, такава и аз: 14-годишната щерка на Белучи снима за Dolce & Gabbana

modeling...

All fashion преди 5 години

В продължение на дълги години 54-годишната Моника Белучи работи във фешън колаборации с марката Dolce & Gabbana.Сега обаче звездната мама е решила да предаде щафетата на красивата си дъщеря Дева.
 

14-годишната девойка, плод на любовта между Белучи и Венсан Касел, е новото рекламно лице на италианската марка, и вече от няколко дни снима първата си кампания из улиците на морско курортно градче Равело.

На задкулисните кадри, направени от любопитни потребители на Instagram, Дева позира в ярко жълтo камионче, чиято карусерия е изпълнена с най-различни цветя. На други - момичето е облечено в снежнобяла дантелена рокля, а абаносовата й коса е навита в лежерни едри къдрици.




За момента други подробности около рекламната кампания все още не са известни, но това не попречи на феновете незабавно да отбележат, че дъщерята на Моника Белучи е одрала кожата на известната си майка и със сигурност я чака страхотно бъдеще в модния бизнес, а и не само.





Между другото, самата Моника участва на фотосесията с дъщеря си: снимки, на които актрисата се представя из цветните италиански улици дизайни от новата колекция на Dolce & Gabbana вече се разпространяват из Instagram.

Кадрите за иконичния италиански лейбъл ще са първия голям проект на Дева. Преди време звездите й родители категорично предпочитаха да защитават нея и по-малката й сестра, 8-годишната Леони, от светлините на прожекторите и вниманието на журналистите. И до ден днешен в мрежата трудно може да се намерят снимки на момичета. Моника и Венсан, който скоро ще стане баща за трети път, също не публикуват семейни кадри на страниците си в социалните мрежи.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.