Следва

Алек & Хилария Болдуин загубиха петото си дете

Бионсе показа редки кадри на близнаците

duo...

Celebrities преди 5 години

За разлика от по-голямата си сестра Блу Айви, която редовно ходи по светски събития с червен килим, близнаците Картър рядко биват показвани публично.


Съвсем скоро Руми и Сър ще навършат 2 годинки, но феновете на музикалното семейство Бионсе и Джей Зи имат бегла представа на кой са се метнали момиченцето и момченцето.

С обявяването на новия документален филм Homecoming: A Film by Beyonce на Netflix, обаче, из мрежата се завъртяха снимки на близнаците, които по време на заснемането на лентата все още са невръстни пеленачета.


Повече в личния живот на музикалното дуо Бионсе и Джей Зи пък ще може да надникнем на 17-ти април, когато стрийминг услугата ще излъчи документалния филм за певицата.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.