Следва

We love: На Burberry банския и Ирина в него

От Vans с принт до парфюм: Пълният lookbook на Supreme x Jean Paul Gaultier

от 11 април и във вашите гардероби...

All fashion преди 4 години

От Supreme продължават с пролетно-летните си колаборации, за последната от които базираната в Ню Йорк марката работи с френския дизайнер Жан-Пол Готие и едноименната му марка.

Дебютирала с няколко кадъра по-рано миналата седмица, колекцията е демонстрация на умелото използване на приспособената висша мода към уличния стил на Jean Paul Gaultier. Роден през 1952 г. в предградията на Париж, Готие започва кариерата си на 18-тия си рожден ден, като работи като асистент Пиер Карден. Неговата кариера продължава под опеката на дизайнерите Жак Естерел и Жан Пату през 70-те години, преди да дебютира с първата си самостоятелна колекция през 1976 година.

Работа му му печели прозвището l'enfant terrible на модата, тъй като предложенията му редовно включва „неконвенционални материали и наистина еклектична чувствителност“.

"Плът, етническа принадлежност, различни видове глобална красота, кино, Мадона, татуировки, мъжът като обект" са само част от вдъхновенията на дизайнера, известен като създателя на съвременния уличен стил и едно от най-влиятелните имена в модната индустрия.

За Пролет/Лято 2019-та, Supreme и Жан Пол Готие си колаборират в колекция от 17 части. Асортиментът включва блейзър, сет от панталон и сако в поп-арт принт, карирано палто от изкуствена кожа, раница с две лица, риза с щампа, тениска, колан, Le Male парфюм, слънчеви очила & more. В допълнение идват и два чифта Vans - Chukka Pro и Era Pro - които са решени в графичен дизайн дело на Jean Paul Gaultier.

А в галерията горе>>> разглеждаме пълният look book на Supreme x Jean Paul Gaultier, за който е снимана и щерката на Мадона - Лурдес Леон.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.