Следва

По-сладък от шоколад: Chef Александър Иванчев

Алек & Хилария Болдуин загубиха петото си дете

.....

Celebrities преди 5 години

Миналата седмица 35-годишната съпруга на Алек Болдуин - Хилария, призна на последователите си в Instagram, че е на прага на спонтанен аборт.

Преди няколко часа съпругата на актьора официално заяви, че въпреки всички усилия на лекарите да запазят бременността, тя е загубила петото си дете.


"Днес ултразвукът показа, че сърцето на нашето бебе вече не бие. Свършено е! За щастие сърцата на най-обичаните ми хора бият до мен. Аз съм заобиколена от невероятни грижи и имах много късмет. Благодаря ви за вниманието и подкрепата, както и за споделянето на вашите лични истории. Заедно сме силни ... Надявам се, че ще продължим разговорите по тази тема и ще се държим заедно в радостните и тъжните моменти на живота. Пожелавам ви любов!", гласи емоционалното изявление на Хилария в социалната мрежа.

Още в началото на петата си бременност Болдуин открито говореше за проблемите, които има с нея, като категорично заяви, че подкрeпя всички жени минаващи през подобни спънки.

"Разбирам защо някои жени предпочитат да пазят тази болка в тайна, за всички е много индивидуално: някои се справят по-добре сами, докато други се нуждаят от подкрепа. Жените заслужават да могат да правят всичко необходимо за да се почувстват по-добре. В деня след ултразвука, когато ми казаха, че бебето се развива слабо, се прибрах и изпаднах в депресия. Общността в социалната мрежа ми дава сила, така че написах пост в Instagram", искрена е Хилария.

Болдуин също призна, че много от нейните приятелки също имат този проблем: някои от тях не могат да забременеят дълго време, докато други не могат да износят детето. Според съпругата на актьора тя също се е страхувала да претърпи спонтанен аборт с всяко от четирите си деца.

Припомняме, че през май 2018 г. Хилария стана мама за четвърти път, дарявайки със син Алек Болдуин. Освен Ромео двойката отглежда 5-годишната Кармен и двете момчета: 3-годишният Томас и 2-годишният Леонардо.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 5 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 час

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.