Следва

Кой ще изиграе принцеса Даяна?

Меган, това ти ли си?

Кадри от преди време или Photoshop?

Celebrities преди 4 години

Нито едно от двете, а по-скоро близначка на херцогинята на Съсекс. Е, не биологична, но Ерика Лорън от Лос Анджелис умопомрачително прилича на 37-годишната Меган Маркъл.


Брюнетката е plus-size модел и редовно участва във фотосесии на бельо и бански, радвайки 258 хилядите си последователи в Instagram с апетитни кадри.

Всъщност, Ерика е напълно наясно с приликата си с екс актрисата, но признава, че е разбрала за Меган чак след като тя е станала част от кралското семейство.

"Не мога да се оплача, че ме сравняват с Меган Маркъл. Според мен това е невероятно и ме ласкае! Не мога да отрека, че имаме общи черти, както и това, че приликата определено ми помага в кариерата", искрена е Лорън.

Иначе, Ерика завършва университета в Южна Калифорния където учи музика, но в момента се е отдала изцяло на фешън индустрията, ставайки известна в тези среди след фотосесия за британската марка сватбени рокли Simply Be.

Лорън има 5-годишна дъщеря, която отглежда сама и мечтае със своя пример да вдъхновява жените да бъдат щастливи и в хармония с теглото и тялото си.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.